Auksti spiesta rapšu eļļa (HoReCa)

Auksti spiesta rapšu eļļa (HoReCa)

Auksti spiesta Rapšu eļļa, bagātīga ar polinepiesātinātajām taukskābēm (OMEGA 3 un OMEGA 6) un mononepiesātinātajām taukskābēm (OMEGA 9).
Apraksts

Auksti spiestas rapšu eļļas ražošanas procesā temperatūra nepārsniedz 40 – 50 grādus pēc Celsija. Polinepiesātināto taukskābju Omega-3 (11 g) un Omega-6 (21 g) savstarpējā attiecība rapšu eļļā ir ideālā, cilvēka veselībai vēlamā proporcijā (Lyon Hear study pētījums), eļļu papildus bagātina augstais E vitamīna saturs.

Izmantošanas iespējas: ēdienu cepšanai, fritēšanai, kā piedeva salātos, dažādu mērču un marināžu pagatavošanai, baltmaizes un tās izstrādājumu mīklas piedeva.

Iepakojums: 1L un 5L PET pudeles, IBC konteiners (920kg/1000L). 

Derīguma termiņš: 12 mēneši kopš ražošanas.

© Balticovo