Olu baltuma masa

Olu baltuma masa

Pasterizēts olu baltums. Pieejams atvēsinātā,šķidrā vai saldētā veidā.
Apraksts

Atvēsināts produkts jāuzglabā 0º līdz +4ºC temperatūrā.

Saldēts produkts jāuzglabā temperatūrā -18ºC.

Lietošanas pamācība: Produkta iepakojumus novieto 5 - 10 cm attālumā vienu no otra, telpā ar gaisa temperatūru +18...+20ºC, nodrošinot labu gaisa apmaiņu. Atsaldēšanas ilgums 48 h. Pēc atsaldēšanas, uzglabājot pie temperatūras no 0...+4ºC, derīguma termiņš 24 stundas. Pirms lietošanas sakratīt. Atkārtoti nesasaldēt.

Iepakojums: Bag in box – neto svars 10 kg (aseptisks polietilēna maiss ar korķi kartona kastē).

  • 100 g produkta satur:
  • Enerģētiskā vērtība 44 kcal / 187 kJ
  • Ogļhidrāti 0,7g
  • Olbaltumvielas 9 g
  • Tauki 0.6g
  • Sāls 0.35 g
  • pH 7.6-9.5
  • Derīguma termiņš: Atvēsināts - 30 dienas. Produkts 24 stundas pēc atvēršanas var tikt uzglabāts oriģinālajā iepakojumā ar slēgtu korķi temperatūrā no 0º līdz +4ºC, Sasaldēts - jāuzglabā temperatūrā ≤ -18ºC. Derīguma termiņš – 1 gads.
© Balticovo